DIN 51 502: K2N-20
|
Tapadó zsír az
élelmiszeripar számára |
|
Alkalmazási terület
|
Kopáscsökkentő hatás. Jó tapadású. gőz- és vízálló.Áttetsző. Fiziológiailag jelentéktelen. Az univerzális zsír
lemosódása vagy lekopása esetében alkalmazható.Tejüzemben,sörgyárakban, vágóhidakon,pékségekben stb. használt szerkezetek és gépek kenése. |
|
|
|
\r\n \r\n\r\n \r\n \r\n Tulajdonságok / Engedélyek | \r\n Összetétel | \r\n Műszaki adatok | \r\n Kiszerelések | \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n NSF H1 reg. szám 129960 | \r\n Világos színek \r\n Fehérolaj \r\n Alumíniumkomplex szappan | \r\n Alkalmazási hőmérséklet: -20°C ➝ +150°C \r\n NLGI-osztály: 2 \r\n DN-érték (dm x n): 500 000 mm/min \r\n Alapolaj viszkozitás (40°C): 67 mm2/s \r\n VKA-teszt (hegesztőerő): nem alkalmazható\r\n \r\n | \r\n 1 kg-os doboz \r\n 5 kg-os hobok \r\n 25 kg-os hobok \r\n 180 kg-es hordó | \r\n \r\n \r\n Előnyök és felhasználási javaslatok | \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n Higiéniailag nem hátrányos az élelmiszer- és fogyasztásicikk törvény 31 §-a 1.bekezdése értelmében. Kialakítása megfelel az FDA 21-es irányelve CFR 178.3570-nek. Az NSF a H1 kategóriába regisztrálta a 129 960-as számon az élelmiszertechnikában való alkalmazás számára, amennyiben az élelmiszerrel való érintkezés alkalmi és Műszakilag nem kerülhető el. Megnöveli az üzemidőt ,mivel összetétele kiválóan alkalmas az oxidáció és az öregedéssel szembeni ellenállásra. Ellenálló forró- és hideg vízzel szemben,ellenáll vízgőznek, valamint gyengén-lúgos és savas fertőtlenítő és tisztítószerekkel szemben. Kiváló tartós Kenőhatása és jó tapadó képessége folytán univerzálisan alkalmazható az élelmiszer- , ital-és gyógyszeriparban. \r\n \r\n | \r\n \r\n \r\n \r\n |